Termeni și Condiții

Actualizat 10 Ianuarie 2018

  1. Articolele publicate în cadrul blogului reprezintă opiniile dr. Fițiu Bogdan și trebuie tratate ca atare.
  2. Aceste articole pot constitui o sursă de informare pentru cititor, dar nu trebuie tratată ca fiind analize exhaustive ale problematicilor abordate.
  3. Autorul precizează în mod expres faptul că pentru identificarea unor soluții concrete pentru diferitele afecțiuni pe care cititorii le-ar putea avea și care sunt teme abordate în cadru blogului, este imperativ realizarea unui consult medical propriu, iar opiniile elaborate nu pot substitui un astfel de consult.
  4. Autorul nu își asumă nicio răspundere față de maniera de interpretare de către cititori a informațiilor furnizate în articolele publicate și de asemenea afirmă expres faptul ca recomandările oferite în cadrul acestor articole nu pot substitui tratamentele pe care un medic curant le-ar prescrie în urma unui consult specializat.
  5. Comentariile la articolele postate în cadrul blogului vor fi moderate, nu se va tolera folosirea unui limbaj licențios, iar postarea de informații considerate confidențiale în cadrul comentariilor este responsabilitatea cititorului.
  6. În ceea ce privește informațiile personale pe care vă gândiți, eventual, să mi le transmiteți, cu ocazia mesajelor pe care doriți să le postați, precizăm că subsemnatul – în calitatea mea de autor/administrator al acestei pagini/blog, nu sunt operator de date cu caracter personal, în înțelesul legii 677/2001.

De asemenea, precizez faptul că aceasta pagina nu poate fi tratată ca un loc al opiniilor profesionale specializate la eventuale solicitări transmise în acest sens. Așadar, vă invit și pe Dvs. să nu vă raportați la această pagina ca o platforma pentru contactarea mea, chiar și via email, cu informații privind diferite situații medicale problematice personale. În cazul în care veți proceda de această manieră, vă rog să luați cunoștință cu această ocazie, că nu voi lua în considerare mailurile sau mesajele Dvs transmise în acest sens.

Activitatea mea profesională se desfășoară exclusiv în cadrul cabinetului meu medical individual, în timpul programului prevăzut la acesta.

Ai  întrebări?